Produkter för aqualis skaldjur (2)

Svampar - Ostronsvampar

Svampar - Ostronsvampar

Dessa grå eller bruna svampar, med vit kött och en angenäm smak, passar för alla rätter. Förberedelse tips Om de är hela, borsta svamparna innan du lagar dem. Skivade och "klara att använda", behöver de bara tillagas. Förvaringstips Våra svampar säljs i plastförpackningar som tillåter produkten att andas. Vi rekommenderar att du behåller detta plast runt skålen för att undvika uttorkning och viktförlust under lagring. Förvara dem i nederdelen av ditt kylskåp vid en ideal temperatur på 2 till 4°C, i högst 3 dagar. Tillgängliga presentationer Hela svampar Skålar från 150 g till 3 kg, eller enligt kundens önskemål. Skivade svampar Skålar från 150 g till 2 kg, eller enligt kundens önskemål.
Grönsaker - Kantareller

Grönsaker - Kantareller

De kännetecknas av sin mörkgrå trattliknande hatt eller en nyans av ljusgul. Deras kött är gulaktigt och aromatiskt. De används främst i blandningar. Förberedelse tips De vilda kantarellerna, även om de kontrolleras vid skörd och paketering, bör rengöras enligt följande principer: - Klipp av 2 till 3 mm av foten. - Borsta försiktigt svampen, hatten och lamellerna med en liten borste för att bli av med eventuella taggar eller kvistar. - Tvätta endast om det är nödvändigt (om det finns jord) genom att skölja svampen under vatten eller torka dem försiktigt. Tillagning: alltid steka dem på "hög värme" i stekpanna och konsumera dem krispiga helst. De skivade svamparna och "klara att använda" behöver naturligtvis bara tillagas. Förvaringstips Kantareller kan ha olika egenskaper beroende på skördetid eller deras...